Cioloș, provocare pentru Orban și Ciolacu: Dacă au curaj, îi provoc la orice oră și în orice studio de televiziune să vorbim

Data actualizării: Data publicării:
dacian ciolos la conferinta de presa
Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a scris luni un mesaj pe Facebook în care acuză PSD de ipocrizie pentru că cere demisia lui Ludovic Orban, după ce premierul a fumat în birou. Cioloș spune că Marcel Ciolacu „a ratat” alte ocazii când Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose fumau în birou. Fostul premier lansează și o provocare pentru Ludovic Orban și Marcel Ciolacu pe care îi invită la o dezbatere despre proiectele în care se vor duce banii europeni.

„Miracol la PSD. Cuprins de un acces brusc de demnitate și bună-cuviință, Marcel Ciolacu, pentru cine nu știe președinte al PSD, cere demisia Guvernului pentru că prim-ministrul a fumat în Palatul Victoria. Ceea ce face PSD acum se cheamă, în limbaj simplu, ipocrizie. Domnul Ciolacu putea să dea dovadă de demnitate și să ceară o demisie și atunci când biroul președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, se transformase în fumoar. Nu a făcut-o. A mai avut două astfel de ocazii când Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, prim-miniștri PSD, fumau pe rupte în Palatul Victoria. A ratat și aceste ocazii. Așa cum a ratat toate ocaziile de a demisiona sau de a se împotrivi liderilor PSD când puneau România pe butuci. Dar ipocrizia te salvează întotdeauna din a vedea ridicolul și lipsa de bun-simț din propria ogradă”, scrie Cioloș.

Europarlamentarul PLUS îi invită pe cei doi lideri politic la o discuție „la orice oră, în orice studio de televiziune sau radio” despre viitorul României și despre programele pentru dezvoltarea țării cu banii promiși de Uniunea Europeană.

„Profitând de această pauză de o țigară de la guvernarea țării, cred că e momentul potrivit să-i provoc atât pe domnul Ciolacu, cât și pe domnul Orban la o discuție serioasă despre ce au de gând să facă cu o șansă imensă pe care Uniunea Europeană a anunțat-o pentru România (...) Dacă au curaj și înțeleg subiectul, îi provoc să ne vedem săptămâna viitoare la orice oră, în orice studio de televiziune sau radio, să vorbim despre viitorul țării în acest context. Discuția despre scrumiere și chefuri poate să mai aștepte”, a mai scris fostul premier pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri