Coabitarea dintre T. Băsescu și V. Ponta, presărată cu apelative amare

Data publicării:
ponta basescu -Mediafax Foto-Ovidiu Micsik-3

Victor Ponta şi Traian Băsescu nu s-au menajat deloc.

Victor Ponta, premierul României: Apropo de ticăloşie şi de tupeu, după ce îi faci dosar penal unuia din cei mai buni medici din România, mai ai şi nesimţirea să îl suni la telefon.

Traian Băsescu, preşedintele României: Lui Victor Ponta nu face decât să îi confirme calitatea de om care minte. Unii spun că minte cum respiră. Minciuna ca mod de viaţă te aşază în definiţia mitomanului.

Victor Ponta, premierul României: Având în vedere manifestările din ultima perioadă ale domnului preşedinte Băsescu, manifestări care dau semne de inconsecvență, incoerenţă

Traian Băsescu, preşedintele României: Nu pot să stau în remorca unui mitoman cum e Victor Ponta.

Performanţele instituţionale ale celor doi ca preşedinte, respectiv ca premier, au fost un alt prilej pentru insulte.

Traian Băsescu, preşedintele României: Ponta trebuie să scape de laşitate ca să fie prim ministru. Şi trebuie să mai renunţe la şmecherie.

Victor Ponta, premierul României: Cotroceniul nu mai există, ca preşedinţie. Cotroceniul este o echipă de campanie pentru doamna Udrea la prezidenţiale.

Traian Băsescu, preşedintele României: Nu putem să lăsăm statul să funcţioneze după cum pleacă premierul împreună cu bona în vacanţă la Miami.

Victor Ponta, premierul României: Preşedintele se ocupă să ne saboteze.

Titlul de doctor obţinut de şeful Executivului a fost încă un motiv de atacuri.

Traian Băsescu, preşedintele României: Aoleo, asta e liderul de la Bucureşti ăla cu plagiate, cu două plagiate. [...] Cine îmi dă mie un doctorat ca să fiu profesor?!

Victor Ponta, premierul României: E un fel de şomer de lux domnul preşedinte şi îi tot plătim ajutorul de şomaj.

Preşedintele şi premierul au semnat la sfârşitul anului trecut un acord de colaborare instituţională. Pe 8 octombrie, şeful statului l-a acuzat pe premier că a încălcat acest pact şi anunţa că se gândeşte să denunţe înţelegerea. În cele din urmă, preşedintele şi premierul au convenit la o mediere, prin intermediul a doi consilieri prezidenţiali şi doi miniştri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri