Condițiile anunțate de PMP pentru viitorul guvern, după consultările de la Cotroceni. Cine este propunerea de premier

Data publicării:
pmp consultari

Președintele PMP, Eugen Tomac, a anunțat, după consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohanis, că partidul va accepta discuții cu alte partide pentru formarea noului guvern și a anunțat proiectele pe care le consideră esențiale. PMP a anunțat că propunerea de premier este Eugen Tomac.

Suntem în egală măsură conștienți de miza care apasă pe umerii partidelor de opoziție și de aceea vom accepta discuții cu celelalte partide pentru a încerca să găsim o formulă cât mai eficientă pentru a depăși această criză politică”, a spus Eugen Tomac după discuția cu șeful statului.

În mod obligatoriu, pentru noi este esențial ca viitorul guvern să aibă rpintre prioritățiile sale, din primele zile de de mandat, o ordonanță de urgență privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Este esențial să ne menținem angajamentul pe care ni l-am asumat în fața cetățenilor, pentru că sunt un furt”, a spus Tomac.

Este important ca viitoarea majorit parlamentară să-și asume și adoptarea legii care se află în Parlament pentru reducerea numărului de parlamentari la 300. Este voința cetățenilor români și trebuie respectată. Cu aceste subiecte vom merge la discuții”, a mai spus șeful PMP.

Suntem conștienți de toate sensibilitățile care există în toate partidele de opoziție. Pentru a armoniza toate sensibiltățile, i-am propus dlui președinte să ia în calcul numirea unui prim ministru din PMP”, a spus el.

Este vorba despre Eugen Tomac, președintele partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri