Crin Antonescu: PNL ar trebui să aibă maturitatea de a participa pe liste proprii la europarlamentare

Data publicării:
crin antonescu1-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu 1

Foto: Mediafax

Crin Antonescu a fost întrebat dacă el susţine ideea listelor comune USL la europarlamentare sau participarea PNL pe liste separate.

„Eu continuu să cred - e o părere strict personală, nu mă opun oricărei formule - că noi ar trebui să avem maturitatea să putem face aceste alegeri pe liste separate, menţinând USL şi menţinând toate acele obiective comune ale USL”, a declarat preşedintele PNL, potrivit Mediafax.

Ministrul liberal de Interne Radu Stroe, vicepreşedinte al PNL, a precizat, joi, răspunzând unei întrebări, că susţine ideea listelor comune PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare, menţionând că acesta este punctul său de vedere.

„Am văzut la PSD nişte măsuri de natură organizatorică şi nişte elemente de calendar pentru pregătirea ca partid distinct a alegerilor europarlamentare, ceea ce şi noi am făcut astăzi. Dacă la un moment dat în cursul discuţiilor pe care le avem apare o asemenea propunere, o vom discuta, dar deocamdată ea nu este de actualitate. Dacă aceşti colegi doresc să participe pe liste comune, vor pune această problemă în partid şi, sigur, în USL", a mai declarat Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri