Crin Antonescu se află într-o vizită privată în Statele Unite

Data publicării:
crin antonescu1 RESIZE-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu

Liderul PNL spune că pe agenda vizitei sale în Statele Unite se află cel puţin o sarcină oficială: participarea la conferinţa unei asociaţii non-guvernamentale.

„Nu sunt încă în vacanţă. Mă aflu într-adevăr în SUA, într-o vizită privată, dar care cuprinde şi o întâlnire oficială. Voi fi prezent, la invitaţia TPN, Transatlantic Policy Network, la o conferinţă transatlantică, care este centrată pe aşa numitul TTIP - Transatlantic Trade and Investment Partnership”, a declarat Antonescu.

Acesta susţine că îşi suportă singur cheltuielile de deplasare, deşi a fost invitat în calitate de preşedinte al Senatului României. Toate celelalte întâlniri programate ale liderului PNL sunt private, însă Crin Antonescu speră să facă în curând şi o vizită oficială în Statele Unite.

„Nu am în acest moment un calendar stabilit, sunt lucruri care se pregătesc în timp. Este posibil ori în această toamnă, ori la începutul anului viitor, dar în legătură cu aceasta nu există date concrete”, a mai spus liderul liberal.

Preşedintele PNL se află pentru prima dată pe pământ american. În 2011, el anunţase că urmează să facă o vizită în Statele Unite împreună cu Victor Ponta. Până la urmă, în deplasarea respectivă a plecat doar preşedintele PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri