Dăncilă, despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan la șefia organizației femeilor: „Mi-ar place”

Data publicării:
BUCURESTI - ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 - EXIT POLL - PSD - VIORI
Inquam Photos / Adriana Neagoe

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, în urma ședinței CEx a PSD, că „i-ar place” (sic!) să candideze și Carmen Dan pentru șefia organizației femeilor social-democrate, și nu numai aceasta, pentru că nu dorește să fie unicul candidat. Dăncilă este, în momentul de față, președintele interimar al organizației, potrivit Mediafax.

„Mi-ar place, mi-ar place să candideze nu numai Carmen Dan, oricine (pentru șefia organizației de femei social-democrate - n.r) , pentru că asta este democrația, nu vreau să fiu candidat unic. În fond, încrederea colegelor, a organizațiilor va fi cea care va decide cine va conduce în perioada următoare organizația de femei”, a afirmat Viorica Dăncilă despre o posibilă candidatură a lui Carmen Dan pentru funcția de președinte al organizației femeilor social-democrate.

Ea a mai spus că alegerile pentru conducerea organizației de femei a PSD vor avea loc „probabil în ianuarie”, înaintea congresului partidului.

Comitetul Executiv s-a reunit, vineri, la sediul PSD, iar subiectele de discuție au vizat fixarea datei alegerilor pentru organizația de femei a partidului, precum și conferințele județene pentru alegerile din alte filiale social-democrate.

Viorica Dăncilă a devenit președinte interimar al organizației de femei PSD, după ce și-a dat demisionat de la conducerea partidului, din cauza pierderii alegerilor prezidențiale. Pentru a deveni președinte cu atribuții depline al filialei este necesară organizarea unei conferințe de alegeri.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri