Deputat PSD, mesaj contra protestatarilor

Data actualizării: Data publicării:
catalin radulescu fb
Foto: Facebook

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu spune, într-un interviu pentru "Adevărul", că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: "De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”. Mai mult, el spune că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat," scrie News.ro.

catalin radulescu fb
Foto: Facebook

Deputatul PSD afirmă că nicio lege a graţierii pe el nu îl "ajută cu absolut nimic".

El spune că oamenii care au ieşit să protesteze în Piaţa Victoriei au fost scoşi în stradă şi manipulaţi şi că ar trebui să se intervină cu tunurile cu apă împotriva acestora: "Pentru ce se mai duc oamenii în Piaţa Victoriei acum şi de ce noi nu ieşim împotriva lor cu tunurile cu apă dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm un loc în maidan. (...) Nu poţi în fiecare zi un loc să-l transformi într-un maidan. Să stea ca proştii în fiecare seară acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au ieşit pentru nicio ordonanţă. Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi groaznic de cine a avut interes să îi manipuleze. (...) Mulţi ies în stradă la orice e dat pe Facebook şi au fost aduşi de la multinaţionale". 

Deputatul PSD vorbeşte şi despre mitraliera AKM cu care a tras la revoluţie şi pe care spune că a păstrat-o şi este pregătit să o folosească oricând, "imediat".

"Eu arma cu care am tras la revoluţie mi-am păstrat-o. Niciodată n-am vrut să o dau, o ţin acasă ca şi armă de panoplie. Am certificat de colecţionar, nu o să mi-o ia nimeni în viata vieţilor şi o ţin că poate vreodată mai vine cineva cu vreo o idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi. Sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat, imediat", mai declară deputatul PSD de Argeş.

Întrebat dacă se gândeşte să iasă să tragă în Piaţa Victoriei, el spune că o poate face oriunde vrea: "Pot să ies unde vreau eu. Dacă mă apucă pe mine vreo nebunie, pot să ies unde vreau eu. E dreptul meu şi riscul meu şi hotărârea mea în momentul ăla".

El spune, despre indemnizaţia sa de revoluţionar, că este "una de doi bani, de mizerie", dar că nu renunţă la ea pentru că este dreptul lui. Deputatul mai spune şi despre indemnizaţia de parlamentar că este "de mizerie": "Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficientă treabă în ţara asta".

Instanţa supremă l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Cătălin Rădulescu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este acuzat de dare de mită şi de administrarea unei firme, faptă incompatibilă cu calitatea sa de parlamentar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri