VIDEO După ce a fost huiduită la Arad, Viorica Dăncilă, aşteptată de protestatari şi în Timiş

Data actualizării: Data publicării:
protest timis

Protest la Giarmata în așteptarea premierului Viorica Dăncilă. Câteva zeci de protestatari s-au adunat în zona Primăriei din localitatea aflată la 10 km de Timișoara.

 

Înarmați cu megafoane, vuvuzele și pancarte, oamenii au venit încă de la orele 15.00, majoritatea din Timișoara, cu mașinile personale, și au lansat un șir nesfârșit de slogane și mesaje împotriva Vioricăi Dancila, a Guvernului și PSD, potrivit opiniatimisoarei.ro.

„Rușine să vă fie, PSD – ciumă roșie, Jos PSD, Jandarmerie apară hoția, ALDE și PSD, aceeași mizerie”, au strigat oamenii care sunt ținuți la distanță de un gard instalat de jandarmi.

Potrivit programului, după ce a fost anulată vizită la Timișoara, Viorica Dancila va face două opriri în Timiș, una în Giarmata, unde va merge la școală din localitate, respectiv la Dumbrăvița, unde se va întâlni cu membri din conducerea PSD Timiș.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Giarmata cu mare întârziere față de planul inițial. A fost întâmpinată cu pâine și cu sare la Primărie de edilul șef Virgil Bunescu, respectiv întreaga conducere a PSD Timiș, deputați și senatori.

Premierul a ajuns din direcția opusă locului în care au fost izolați protestatarii, care s-au dezlănțuit în momentul în care Viorica Dancila a coborât din mașină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri