Elena Udrea, despre „lecţiile PSD pe care PDL nu le-a învăţat”: Liderul tânăr şi respectul faţă de Ion Iliescu

Data publicării:
elena udrea

Elena Băsescu a comentat sâmbătă seară, pe Facebook, alegerile fundamental diferite pe care Partidul Democrat Liberal şi Partidul Social Democrat le-au făcut pe drumul către succesul politic. În primul rând, liderul tânăr pe care l-a preferat PSD şi care a propulsat formaţiunea la 40% din preferinţele de vot, şi apoi respectul de care fondatorul Ion Iliescu se bucură, Elena Udrea sugerând că acesta nu este şi cazul lui Traian Băsescu, fondatorul PDL.

Privind la Congresul PSD, nu pot să nu constat două lecţii pe care jumătate din PDL nu le-a învăţat sau nu le-a pus în aplicare la Convenţia Naţională”, a scris Elena Udrea pe Facebookcandidată la alegerile interne din partid, în care a fost învinsă de Vasile Blaga.

În primul rând, „alegerea unui preşedinte tânăr după eşecul în alegeri care, iată că în trei ani, a dus la revenirea PSD la 40%”, arată fosta doamnă ministru.

În al doilea rând, „respectul, solidaritatea şi onoarea arătate fostului şef al statului, care a creat, practic, partidul”, conchide Elena Udrea.

 

Pe aceeaşi temă:

Elena Udrea: Este nevoie în fruntea partidului de lideri puternici

Elena Udrea: Fără parteneriatul cu Traian Băsescu, PDL riscă să ajungă sub 10%

Congresul PSD. Din decalogul lui Victor Ponta: „Vreau să fiu constructorul păcii în România”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri