Sari la conținut

Elena Udrea propune pentru funcția de premier o persoană care „împacă și capra și varza”

Ciolos, cea mai buna varianta...Se cauta Prim Ministru! Liderii PNL-ului lui Johannis se vad ei in aceasta functie, "...

Posted by Elena Udrea on Wednesday, November 4, 2015

„Ciolos, cea mai buna variantă...

Se caută Prim-Ministru! Liderii PNL-ului lui Iohannis se văd ei în această funcție, „strada” care a determinat demisia Cabinetului Ponta vrea altceva decât tot figuri vechi de politicieni compromiși. Așa că se vehiculează varianta Cioloș, fost ministru al Agriculturii în Guvernul Tăriceanu și fost Comisar European pentru Agricultura, independent, susținut de PPE la propunerea lui Traian Băsescu. Buuun!

De ce nu mai este astăzi comisar european din partea României? Pentru că în discuția în vederea renominalizării cu Jean Claude Juncker, noul Președinte al Comisiei Europene,(din rândul popularilor)având deja din nou sprijinul lui Traian Băsescu, Cioloș a spus că este gata să se înscrie la socialiști, dacă postul agriculturii revenea acestora. Independentul Cioloș era gata să devină socialist doar ca să își mențină funcția! 

De ce este deci, o variantă potrivită? Pentru că împacă și capra și varza. Adică și nevoia unei figuri mai puțin cunoscute și cu un aer de profesionist(ceea ce chiar este) și condiția să fie totuși pe placul clasei politice, adică bine cu toată lumea!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citiți și:

Victor Ponta a demisionat

Pe aceeași temă