FC U Craiova ar putea să nu mai joace meciul cu Jiul Podari

Data actualizării: Data publicării:
170225_PSD_MITING_TARGOVISTE_28_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

FC U Craiova, echipa aflată sub patronajul lui Adrian Mititelu, ar putea să nu mai dispute ultima etapă din play-off-ul Ligii a 4-a Dolj, care urma să aibă loc pe terenul celor de la Jiul Podari. 

170225_PSD_MITING_TARGOVISTE_28_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

UPDATE. În urma apariției informațiilor din presă, Jiul Podari s-ar fi răzgândit, iar meciul ar putea avea loc mâine.  

“Echipa Jiul Podari a introdus astăzi (ieri) la AJF Dolj o cerere prin care arată că este în imposibilitatea să organizeze partidă de acasă dintre Jiul Podari și FC U Craiova, motiv pentru care meciul se va câștiga la masa verde.  Cu această ocazie anunțăm suporterii noștrii că următoarea partidă va fi la Cornesti pe 16 iunie la orele 18.00, meciul țur din barajul de promovare în Liga a 3-a.

Am rugămintea, nu numai eu, ci și clubul și echipa, să ne însoțiți în număr cât mai mare la Cornești, pentru a reuși și a tranșa calificarea în Liga a 3-a încă din meciul tur”, scrisese pe Facebook Marcel Iancu, Președintele Clubului FC U Craiova.

Pe mitingcujapca.ro, site-ul creat de grupul civic Geeks for Democracy, pentru raportarea abuzurilor, există un mesaj în care este semnalat faptul că echipa de fotbal trebuie să participe la miting: „În urmă cu 2 zile jucătorii echipei Podari au fost anunțați de către antrenor și primar că în data de 9 iunie nu vor disputa meciul cu echipa FC Universitatea Craiova. În ciuda comunicatului asociației județene de fotbal cu privire la data și ora disputării etapei de fotbal, aceștia (primarul și antrenorul) ne-au comunicat: nu stăm într-un comunicat cu privire la data și ora disputării partidei! Putem să jucăm și duminică și dacă nu...nu jucăm! Trebuie să fim alături de ceilalți participanți la miting. O să fim în jur de 50 de mii de oameni care vom pleca din Dolj”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri