Fiul lui Liviu Dragnea și-a stabilit domiciliul într-o casă parohială din București. Cu voia BOR

Data actualizării: Data publicării:
171026_DRAGNEA_indagra_90_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Valentin Ștefan Dragnea, fiul președintelui PSD, și-a mutat domiciliul în București, într-o casă parohială situată chiar în spatele Bisericii Sf. Elefterie, deși este proprietarul unei vile în Voluntari, primită cadou de la bunicii materni. Luarea în spațiu a fiului lui Liviu Dragnea ar fi fost făcută, potrivit jurnaliștilor de la Newsweek România, cu voia Bisericii Ortodoxe Române.

171026_DRAGNEA_indagra_90_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

Jurnaliștii de la Newsweek România arată că, deși nu locuiește în respectiva casă parohială, Valentin Dragnea și-a înregistrat domiciliul acolo, motiv pentru care casa parohială ar apărea la Registrul Comerțului și în Monitorul Oficial la orice acțiune ce privește SRL-urile și SA-urile în care el este implicat. Reamintim că fiul președintelui PSD este implicat în mai multe afaceri cu creșterea porcilor. pantofi de lux și construcția de clădiri rezidențiale și nerezidențiale.

Jurnaliștii mai dezvăluie că respectiva casă parohială este a viitorului socru al lui Valentin Dragnea și că luarea în spațiu s-a produs înainte de nunta care va avea loc spre finalul lunii august la Palatul Snagov și s-a realizat cu acceptul Bisericii Ortodoxe Române, reprezentanții acesteia confirmând informațiile.

Mai multe detalii pe Newsweek România.

Citiţi şi: Adevăratul motiv pentru care Dragnea se teme de mitingul diasporei 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri