Încă un scandal în USR. Soția lui Dan Barna, acuzată că i-a jignit pe liderii partidului

Data actualizării: Data publicării:
dan barna si sotia sa Olguta, la Sibiu, se tin de mana pe strada
Inquam Photos /Ovidiu Dumitru Matius

Încă un scandal zguduie USR, care trebuie să gestioneze nu numai pierderea alegerilor prezidențiale încă din primul tur, ci și problemele de imagine ale președintelui Dan Barna. Soția acestuia este acuzată de mai mulți lideri ai partidului că luni seara, într-o video conferință prin care avea loc o întrunirea informală a Consiliului Politic al USR, i-a jignit pe liderii partidului care îi cereau demisia soțului său. 

„A avut o interenție extrem de nepotrivită la început. Cred că nu și-a dat seama că o auzim. Era cu el și poate credea că era pe mute”, au declarat pentru Digi24.ro surse participante la sesiunea video. 

„Niște c....i”, ar fi spus doamna Barna despre membrii Consiliului Politic care îi cereau lui Dan Barna să își dea demisia pentru asumerea eșecului de la alegeri.

„A spus că că anumiți lideri nu au tras pentru el și că dacă ar fi candidat Cosette sau Stelian nu ar fi luat nici măcar 3%”, susțin sursele citate.

Surse din USR spun că Barna și echipa caută vinovați în partid. Mai mulți lideri au spus că e ridicol să fie acuzați că nu au tras, când organizațiile respective au avut rezultate bune. „De exemplu, Barna în județul Sibiu a scos 11%, un rezultat rușinos”, au mai spus sursele citate.

(Editor Robert Kiss) 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri