Sari la conținut

Klaus Iohannis și Dacian Cioloș au convenit ca bugetul pe 2016 să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României

Actualizare 18:40. Administrația Prezidențială a comunicat subiectele de discuții dintre Klaus Iohannis și Dacian Cioloș:

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis şi Prim-ministrul Guvernului, domnul Dacian Cioloş, au avut luni, 23 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, prima întâlnire de lucru după învestirea noului Cabinet. 

Discuțiile au vizat probleme de actualitate, precum situația refugiaților în contextul ultimelor evenimente din Europa și construcţia bugetului de stat pentru anul 2016.

În contextul în care legea bugetului de stat trebuie înaintată cu celeritate Parlamentului spre dezbatere şi adoptare, cei doi oficiali au fost de acord că actul normativ trebuie să aibă la bază o viziune pe termen lung pentru dezvoltarea României astfel încât, în următoarele luni, să poată fi puse bazele reformelor în domeniile cele mai importante.” 

Am avut, în această după-amiază, prima întâlnire de lucru cu premierul Dacian Cioloş. În contextul ultimelor evenimente...

Posted by Klaus Iohannis on Monday, November 23, 2015

Întrevederea dintre Dacian Cioloș și președintele Klaus Iohannis are loc chiar înainte ca premierul să se întâlnească cu miniștrii din Guvernul său pentru discuțiile pe bugetul de anul viitor. La ora 17:30 este programată această întâlnire.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va avea o discuție cu noul premier pe marginea legii prin care salariile bugetarilor se majorează cu 10%, dar încă nu a promulgat legea. Dacă președintele promulgă legea, atunci majorarea trebuie curprinsă în bugetul pe anul viitor.

Dacian Cioloș la Digi24: Trebuie să demonstrăm că în administrație se poate câştiga suficient dacă ești performant”

Pe aceeași temă