Liderul PSD Vaslui: Ar trebui să ieșim de la guvernare

Data publicării:
dumitru buzatu psd vaslui digi

PSD ar trebui să se gândească serios să treacă în opoziție, spune Dumitru Buzatu, influentul lider de la Vaslui. Spre deosebire de Viorica Dăncilă, acesta nu crede că partidul mai poate găsi sprijin în Parlament, ca să aibă o majoritate. Iar cu un guvern minoritar va fi foarte greu de rezistat.

Una dintre soluții, despre care eu nu cred că e fericită, este a aceea a unui guvern minoritar. Va fi destul de complicat să gestionăm un guvern minoritar. Sunt mulți dintre cei care cred că trebuie să ne retragem de la guvenare și să îi lăsăm pe cei care pot face acum majoritate să își asume guvernarea și vom vedea ce pot face într-un an de zile pentru susținătorii lor”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui.

Robert Negoiță: Viorica Vasilica, acasă!

Suspendat deja din PSD pentru criticile aduse Vioricăi Dăncilă și lui Eugen Teodorovici, primarul sectorului 3 a avut din nou o reacție dură.

„Viorica Vasilica, acasă!”, a scris Robert Negoiță, pe pagina sa de Facebook.

„Oare câți oameni trebuie să îți spună că sunt probleme în felul în care guvernezi? Oare câți parteneri trebuie să te părăsească? Oare câți români trebuie să își exprime nemulțumirea și neîncrederea în modul în care se conduce Guvernul, pentru ca actualul Executiv, în frunte cu șefa sa, Viorica Vasilica Dăncilă, și tot "corul Bisericii" (susținătorii dânsei), să plece acasă?”, se întreabă, retoric, edilul.

În continuarea mesajului, acesta spune că se bucură de decizia celor de la ALDE, care ar fi dat un semnal de normalitate.

Tot pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu a anunțat că nu a votat nici pro, nici contra în ședința Comitetul Executiv. Asta în condiţiile în care Viorica Dăncilă a susținut că decizia de rămânere la putere a fost luată în unanimitate.

Judecând simplist, mi-aș dori retragerea în opoziție: e comod, faci zilnic exerciții de dicție și filosofie, nu dai socoteala nimănui că doar nu ești la putere și e suficient să îi critici pe alții. Judecând politic, însă, mi-ar părea rău să văd cum și-ar bate unii joc de toată munca noastră din ultimii ani”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri