Video Marcel Ciolacu, huiduit de profesori la Buzău, „în această zi sfântă de Înălțare”

Data actualizării: Data publicării:
M ciolacu cu ochelari la microfon, discurs la cimiturl eroilor buzau
Discursul lui Marcel Ciolacu a fost întrerupt de profesori, care i-au cerut demisia. Sursă foto: captură Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost huiduit joi, la Buzău, unde a participat la o ceremonie de Ziua Eroilor. Un grup de profesori i-a cerut demisia liderului social-democrat, în timp ce acesta se pregătea să-și țină discursul la Cimtirul Eroilor din oraș.

Discursul lui Marcel Ciolacu a fost acoperit de fluierele, vuvuzelele și scandările profesorilor, care i-au cerut demisia.

În acest timp, liderul social-democrat le-a mulțumit profesorilor „pentru respectul pe care ni l-am arătat astăzi unii altora”.

Ciolacu s-a declarat „ferm convins că după această manifestare în această zi sfântă de Înălțare o să ne strângem toți la prefectură și o să continuăm discuțiile” și și-a continuat discursul pregătit pentru Ziua Eroilor. Întreg momentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a PSD.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La București, mii de profesori au ieșit joi în stradă, în fața guvernului, cerând mărirea salariilor. Executivul le-a transmis aceeași ofertă privind cardurile cu bani pentru materiale didactice, pe care sindicatele au respins-o cu „un NU hotărât”, anunțând continuarea grevei până când se va instala noul guvern.

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri