Marcel Ciolacu, întrebat dacă va candida la șefia PSD: „Nu includ, nu exclud”

Data actualizării: Data publicării:
marcel ciolacu

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a evitat spună dacă va candida la o funcție în PSD, la congresul partidului din 29 iunie.

„Prioritatea mea este moțiunea și a rămas în continuare. Matematic nu are nicio șansă”, a spus Marcel Ciolacu, după ședința PSD. El declarase mai devreme că moțiunea de cenzură pe care o pregătește opoziția ete principala problemă a partidului, nu congresul.

Întrebat cine ar putea fi viitorul președinte al PSD, Ciolacu a spus: „Nu ştiu, vom vedea cine îşi depune candidaturile. Nici doamna Dăncilă nu şi-a anunţat candidatura, e puţin prematur”. Întrebat dacă el va candida, șeful Camerei Deputaților a spus: „Nu ştiu, nu exclud, nu includ”.

PSD a decis astăzi că va organiza un congres extraordinar pe data de 29 iunie, pentru schimbarea statutului și pentru alegerea noii conduceri a partidului, după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare și încarcerat.

Viorica Dăncilă este acum președintele interimar al partidului. Președintele executiv interimar, Paul Stănescu, și-a dat astăzi demisia din funcție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri