Ministrul de Interne: Poliţiştii din ţară care au conexiuni cu reţelele infracţionale vor fi chemaţi la audieri

Data publicării:
politisti politia romana masina de politie
Foto: Facebook/ Poliția Română

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că urmează, în următoarea perioadă, o „curăţenie” în minister, în sensul că poliţiştii din toată ţara care au legături cu reţelele infracţionale vor fi chemaţi la audieri şi traşi la răspundere.

„Poliţiştii care au legături, conexiuni cu reţele infracţionale sunt în vizorul poliţiştilor care îşi vor face datoria, în următoarea perioadă, la nivelul întregii ţări. După Caraş-Severin, în zilele următoare, poate chiar de azi, şi în alte judeţe, poliţiştii care au legătură cu o reţea infracţională vor fi chemaţi la audieri”, a anunţat ministrul de Interne.

Potrivit lui Marcel Vela, vor continua toate acţiunile de „curăţenie”, astfel încât Ministerul de Interne să fie apreciat de populaţie.

În urma percheziţiilor din Caraş-Severin, cinci suspecţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, iar faţă de altul s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Surse din anchetă spun că persoana cercetată sub control judiciar este prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu. Aceleaşi surse spun că printre cei 5 reţinut este şi şeful Serviciului Arme şi Muniţii din IPJ Caraş-Severin.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri