Mircea Diaconu și-a anunțat candidatura pentru Cotroceni: Nu mă recomandă nimic

Data actualizării: Data publicării:
20190825160338_OGN_9239-01
FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Mircea Diaconu a spus că intenționează să candideze la alegerile prezidențiale și că vrea să discute „cu toată lumea” pentru sprijin. „Trebuie să strâng 200.000 de semnături, aproape imposibil”, a precizat Mircea Diaconu.

Intenția mea este de a încerca să candidez la prezidențiale. Azi doar spun că aș încerca pentru că sunt suficient de enervat, de nemulțumit și simt că e nevoie de asta. Faptul că vreau nu înseamnă că și pot. Trebuie să strâng 200.000 de semnături, aproape imposibil. Fără un sprijin din partea oricui, cetățenilor, asociații de toate felurile. În 2014, am cerut același gen de sprijin care a venit de la cetățeni. Posibil ca din nou acum, cerând sprijinul, să se reactiveze această imensă masă de oameni. Există o formă de solidaritate cetățenească”, a anunțat Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu a mai spus că nu „îl recomandă nimica”si că este „un om banal, cel mai banal om din România”: „Nu mă recomandă nimic pentru funcția de președinte, sunt un om banal, am doar două nume”.

Legat de faptul că ar putea cere ajutor de la Pro România sau ALDE, Mircea Diaconu a declarat: „Dacă eu cer un sprijin pentru un vis unde e negocierea? Ce să negociez? Nu există așa ceva. Cu orice grupare sau persoană sunt deshis și fericit dacă ar veni alături de mine. Cer sprijin la toată lumea” .

Informații despre faptul că Mircea Diaconu urma să-și anunțe candidatura  la prezidențiale existau încă dinantea declarației făcute duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri