Partidul lui Cioloș a respins adeziunea fondatorului Russia Today în România

Data actualizării: Data publicării:
russia today
Sursa: Captura foto Russia Today

PLUS a transmis joi un comunicat de presă prin care anunță că filiala sectorului 1 a luat decizia să respingă adeziunea ziaristului și consultantului Dan Mușetoiu. Fostul director de programe al postului TV The Money Channel, Dan Muşetoiu, a înregistrat în 2014 la OSIM brandul Russia Today și a deschis siteul russiatoday.ro. Russia Today este organul de propagandă al Kremlinului în străinătate.

„Motivul respingerii este activitatea sa anterioară, care a inclus multe colaborări cu publicații care au răspândit materiale mincinoase și rău intenționate, unele fiind mijloace de propagandă rusești. În consecință, conducerea Filialei Sector 1 a considerat că cererea sa de adeziune nu respectă principiile și standardele PLUS și a respins-o ca atare. În aceste condiții, dorim să precizăm că Dan Mușetoiu nu a fost niciodată membru PLUS”, transmite partidului lui Dacian Cioloș, într-un comunicat de presă.

Anterior, Dan Mușetoiu a anunțat pe pagina sa de Facebook că și-a depus adeziunea la filiala sectorului 1. „Am participat la alegeri ca delegat din partea USR-PLUS în sectia de votare 70 din București (704 voturi Iohannis, 702 voturi Barna, 106 Dăncilă). A doua zi am făcut cerere de adeziune la PLUS, sectorul 1 (adică alaltăieri). Sper să mi-o aprobe ”, a scris Mușetoiu.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri