PNL Sector 4 îl exclude din partid pe consilierul liberal ales viceprimar: Îl vom înlocui de urgență pe trădător

Data publicării:
pavel popescu foto facebook
Deputatul PNL, Pavel Popescu. Sursă foto: Pavel Popescu / Facebook

Robert Cristian Florea, ales viceprimar al Sectorului 4, va fi exclus din PNL și va fi înlocuit în consiliul local, anunță liderul filialei, Pavel Popescu. „PNL Sector 4 îl va înlocui de urgență pe consilierul trădător. Această victorie a primarului Băluță este doar una de moment”, a anunțat Popescu, potrivit Mediafax.

„Organizația PNL Sector 4 a decis să îl excludă din partid pe consilierul local Robert Cristian -Florea, ales astăzi viceprimar al Sectorului 4, cu sprijinul PSD, pe o procedură de vot abuziv impusă de primarul Daniel Băluță. Respingem categoric acest mod de a face politică, iar Organizația PNL Sector 4 îl va înlocui de urgență pe consilierul trădător, în Consiliul Local, cu o persoană care să reprezinte cu adevărat Partidul Național Liberal”, transmite liderul PNL Sector 4, Pavel Popescu.

El precizează că liberalii vor contesta votul din ședința de vineri, prin care au fost aleși viceprimarii din acest sector și vom reface majoritatea politică în Consiliu.

„Această victorie a primarului Băluță este doar una de moment. Vom corecta decizia de astăzi, pentru a reflecta cu adevărat votul cetățenilor din Sectorul 4, pentru o nouă majoritate, de dreapta”, conchide Popescu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri