Ponta: Nu am simțit inflația până nu a venit prima factură. M-am gândit la Dragnea

Data publicării:
captura ponta

Fostul premier Victor Ponta afirmă că a început deja să resimtă efectele inflației, atacându-l astfel pe Liviu Dragnea, cel considerat a fi de fapt conducătorul guvernelor PSD-ALDE.

Victor Ponta a vorbit în contextul situației economice dificile despre numirea de marți seară a lui Darius Vâlcov în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Viorica Dăncilă. „Ministru de Finanțe va fi domnul Vâlcov”, a spus fostul premier, la Digi24.

Sunt mulți oameni de calitate din noul guvern, să văd dacă-i lasă să facă ceva domnul Dragnea. Alții sunt niște cârpe politice, care vor face ceea ce li se spune”, a spus el despre noul cabinet Dăncilă.

Totodată, în plan economic, Victor Ponta a spus că „nu e singura minciună” declarația liderului PSD că nu vor scădea salariilor bugetarilor după trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajați.

Inflația, chiar dacă e o chestie care poate părea teoretică, nici eu n-am simțit-o până nu mi-a venit prima factură. Stau la bloc și am văzut-o deja. Și m-am gândit la Dragnea când am comparat-o cu cele din lunile de dinainte. Majoritatea oamenilor din țara asta știu cât au dat pe un coș la un supermarket și acum, pe același coș, că nu au început deodată să mănânce icre ngre și nu știu ce languste, prețu-i altul. Astea sunt lucruri care nu se văd într-o zi sau într-o lună”, a spus Victor Ponta.

Cred că acest guvern Dragnea în cele trei variante ale lui este considerat a fi format din cei mai incompetenți și neserioși oameni”, a mai spus fostul premier.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri