RĂZBOI ÎN PNL. Congres extraordinar cu „scântei”

Data publicării:
12 2001congrespnl-43470

Liderul PNL îi invită, practic, pe toţi oponenţii săi să candideze împotriva sa şi a celor care îl sustin.

„În ceea ce-l priveşte pe domnul Chiliman, care face aceste declaraţii caraghioase pentru tot partidul de două-trei zile, dacă i se va cere excluderea, eu voi cere colegilor mei să amâne, să nu discute treaba asta, pentru că doresc să fac un congres (…) Eu îl vreau pe domnul Chiliman la Congres pentru a discuta despre Occident, (...) despre identitate, despre trădare, despre ce doreşte domnia sa”, a spus liderul PNL, Crin Antonescu.

Reacţia lui Crin Antonescu vine după ce în presă au apărut mai multe informaţii legate de o viitoare excludere din partid a lui Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Vlad Moisescu. Pe aceeaşi listă s-ar fi aflat şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, însă Crin Antonescu nu ar fi găsit susţinerea necesară în partid pentru a-l da afară. În plus, primarul sectorului 1 l-a acuzat pe liderul PNL că a transformat partidul într-un antioccidental.

Citiţi şi Chiliman: Becali este unul dintre accidentele istoriei PNL, indus de Antonescu

„Pentru dânsul, politica se rezumă la bătălia lui oarbă pentru putere şi foloseşte orice mijloace pentru a-şi atinge scopul. A încălcat de mai multe ori normele statutare regulile nescrise ale onoarei şi ale bunului simţ. Prin modul în care s-a comportat în ultima jumătate de an şi mai mult, practic riscă să transforme PNL în cel mai antioccidental partid din România”, a declarat Andrei Chiliman.

Congresul extraordinar al PNL urmează să aibă loc în luna februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri