REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Specialist în comunicare:  Românii scoși din casă de stilul arogant și ciocoiesc pe care l-a afișat Victor Ponta

Data publicării:
BORTUN

Românii au văzut o șansă în Klaus Iohannis, a spus specalistul Dumitru Borțun la Digi24. „Avem șansa ca acest om care are alte raporturi cu forțele politice, nu este înfeudat în sistemul de partide din România. Mi-a spus un prieten că românii scandează „Iohannis”, „Iohannis”. „Am ajuns să o aud și pe asta”. Vreau să spun că această mirare este o mirare pe care o formulează și presa germană”, a mai spus specialistul.

Dumitru Borțun a spus care sunt factorii care au acționat asupra românilor. „I-a scos din casă tocmai dezbaterea dintre cei doi și mai ales stilul ăsta arogant și ciocoiesc pe care l-a afișat Victor Ponta în raport cu ei. Adică exact ce nu suportă românii. E și o rațiune de tip stilistic. E vorba de comunicare. Nu le-a plăcut stilul. Lipsa de respect”, a spus Dumitru Borțun.

Cum va arăta România următorilor cinci ani. „România următorilor cinci ani sper să arate ca Sibiul, ordonat, curat, funcțional, să atragă turiștii, să atragă investitorii. Depinde foarte mult de acest tonus al societății civile, dacă el va fi păstrat sau nu”, a mai spus specialistul la Digi24.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri