Video Scandal la o primărie din Gorj după ce un angajat a fost mutat cu biroul pe hol. "Nu ești în frig, ești la relații cu publicul"

Data actualizării: Data publicării:
comuna sacelu
Angajatul, al cărui fiu este viceprimar, spune că la mijloc ar fi de fapt interese politice. Foto: Digi24

Un scandal uriaș s-a iscat la o primărie din Gorj, după ce unui angajat i-a fost mutat biroul lângă ușa de la intrarea în instituție. Angajatul spune că în locul în care trebuie să își desfășoare acum activitatea este la fel de frig ca afară. Pe de altă parte, edilul din Săcelu susține că a luat decizia pentru că nu există suficient spațiu în primărie pentru acesta și, oricum, angajatul nu și-ar fi făcut treaba corespunzător.

Dumitru Almăjanu lucrează la Primăria Săcelu de peste 20 de ani. Din luna martie, acesta spune că trăiește un adevărat calvar și că nu-și poate desfășura activitatea corespunzător. Din dispoziția primarului, el a fost mutat cu biroul pe holul de la intrarea în instituție.

"Stau și chinui aici de un an jumătate, sunt o victimă. O victimă a primarului care și-a bătut joc de mine. Tot mă ține aici în frig, cu pături", susține angajatul primăriei.

"Nu ești în frig cu pături, nu ești în frig. Ești la relații cu publicul și e normal să fii acolo", susține primarul.

Edilul spune c-a luat decizia pentru că nu există spațiu suficient în clădire. Mai mult, spune că a fost nevoit să-și izoleze angajatul pentru că nu-și făcea treaba.

"El, în fiecare zi, mergea în stația de autobuz și petrecea o doamnă profesoară. La ora 11 dispărea din primărie. Programul este de 8 ore. 8 ore trebuie să ne facem atribuțiile de serviciu", mai arată Gheorghe Dumitrelea, primarul din Săcelu.

Angajatul, al cărui fiu este viceprimar, spune că la mijloc ar fi de fapt interese politice. 

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri