Senator PSD, fost ministru, mesaj ironic la adresa Vioricăi Dăncilă: Cum adică „nu pot lăsa partidul la greu”?

Data actualizării: Data publicării:
Viorica Dăncilă face declarații de presă
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un senator PSD îi transmite Vioricăi Dăncilă un mesaj ironic: „Cum adică «nu pot pleca, nu pot lăsa la greu etc.»?”. Senatorul adaug că „o instituție fundamentală a caracterului, corectitudinii și responsabilității în democrație este demisia”.

Senatorul Lucian Romașcanu scrie pe Facebook că „O instituție fundamentală a caracterului, corectitudinii și responsabilității în democrație este DEMISIA”.

„Din păcate, în «buna» noastră tradiție am relativizat și această decizie de onoare... Cum adică «nu pot pleca, nu pot lăsa la greu etc.»?! Păi tocmai ajunsul «la greu» este ceea ce trebuie asumat prin demisie. De la fotbal și până la politică, același refren”, scrie Lucian Romașcanu.

Potrivit acestuia, este momentul asumării în PSD, iar întârzierea acestui gest de normalitate nu poate face decât rău unui partid care „are resursele necesare pentru reconstrucție”.

„Câteva demisii sunt necesare, utile și vor fi o dovadă de onoare. Le așteptăm!”, își termină postarea senatorul.

Duminică seara, Viorica Dăncilă a anunțat că a convocat ședința Comitetului Executiv al PSD pentru marți, ora 18:30. Social-democrații vor analiza rezultatul alegerilor prezidențiale, dar și nemulțumirile din partid. La ședință există posibilitatea și convocării unui Congres pentru perioada următoare.

Anterior, Viorica Dăncilă a spus că nu va demisiona de la șefia PSD, însă dacă vor considera colegii că trebuie să facă acest pas, atunci trebuie organizat un congres, deoarece tot așa a fost aleasă la conducerea partidului.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri