Traian Băsescu: De două zile, doctor Ponta își face publice spaimele precum că Guvernul Cioloș îi va distruge realizările mărețe

Data publicării:
basescu profil fb-1

Spaimele lui PontaDe două zile, Doctor Ponta îşi face publice spaimele precum că Guvernul Cioloş îi va distruge realiză...

Posted by Traian Băsescu on Monday, November 16, 2015

„Spaimele lui Ponta

De două zile, Doctor Ponta îşi face publice spaimele precum că Guvernul Cioloş îi va distruge realizările măreţe ale mandatului şi, din păcate, sunt destui care îi ţin isonul.

În realitate, Doctor Ponta a guvernat prin minciună şi populism şi a împins ţara pe marginea prăpastiei din punct de vedere al echilibrelor macroeconomice, la fel ca şi aliatul său Tăriceanu în 2007-2008.

Speranţa mea este că Dacian Cioloş nu a mers atît de departe cu concesiile făcute PSD încît să persevereze în politicile prociclice catastrofale ale predecesorului.

Doctor Ponta, mergi, omule, şi te odihneşte. Pentru România, este o binecuvântare că nu mai eşti la butoanele bugetului pe care să apeşi iresponsabil, ca un bebeluş care încă nu merge în piciore, dar care apasă vesel pe tastele telefonului mobil”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citiți și: Traian Băsescu: Guvernul USL va avea o mare majoritate în Parlament. Nu mai este nevoie de voturile MP

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri