UDMR nu susţine demersurile de suspendare. K. Hunor: Este inoportun şi inutil

Data publicării:
kelemen hunor foto udmr 2 -1

 

"UDMR nu va susţine demersul lui Tăriceanu, nu va da nici semnături pentru a iniţia procedura de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu şi nu va vota în Parlament, dacă se va ajunge la un vot în Parlament. Noi considerăm că în această campanie ar trebui să ne preocupe viitorul, nu trecutul. Traian Băsescu reprezintă trecutul", a declarat președintele UDMR, Kelemen Hunor.

"Suprapunerea referendumului cu primul tur de scrutin este greşit, pentru că în campania electorală toată lumea - politicienii adică - vor vorbi despre Traian Băsescu, nu despre proiectul fiecăruia.

Este un demers inutil. În coaliţie nu am discutat acest lucru. Când am ajuns în Coaliţie şi am semnat acordul de colaborare nu am prevăzut acest aspect. Preşedintele PSD nu a cerut un astfel de sprijin", a declarat liderul UDMR.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, luni, că a început demersurile pentru a prezenta liderilor grupurilor parlamentare, atât din Senat, cât şi din Cameră, iniţiativa legată de suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri