Lider PSD: „Fiţi pregătiţi, cu arma la picior. Când preşedintele va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”

Data actualizării: Data publicării:
miting psd octav ganea
Foto: Inquam /Octav Ganea

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu spune că un nou miting este posibil în perioada următoare, pe care o consideră „decisivă” pentru România. El le-a spus tinerilor social-democraţi din Olt că trebuie să fie pregătiţi „cu arma la picior”.

miting psd inquam octav ganea 20180609191326_IMG_9615-01
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Paul Stănescu a participat, sâmbătă, la Slatina, la Conferinţa de alegeri a Tineretului Social-Democrat şi a vorbit despre importanţa perioadei următoare pentru „soarta României”.

„E posibil din nou să mergem la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi la Bucureşti, să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, în Piaţa Victoriei, acolo, care, de fapt, nu reprezintă interesele naţiunii acesteia. V-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, cu arma la picior, când preşedintele care se retrage anul acesta din funcție va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti”, a spus vicepremierul Paul Stănescu.

Din 2000, nu partidele care au fost la guvernare au avut puterea, partidele au avut doar guvernarea, puterea, din păcate, a fost ocultă, a fost în altă parte”, a adăugat el.

Stănescu a anunţat că se va retrage de la şefia organizaţiei Olt şi-l va propune pe colegul său Marius Oprescu.

„Vine o vreme, dacă eşti conştient şi normal la cap, când trebuie să te dai la o parte”, a mai spus Paul Stănescu.

Surse: Digi24, News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri