VIDEO | Cum vorbește engleză premierul desemnat

Data actualizării: Data publicării:
dragnea dancila

Cu mandat în Parlamentul European încă din 2009, Viorica Dăncilă n-a prea vorbit engleza în public. Cele mai multe discursuri şi interviuri au fost în română, chiar şi atunci când interlocutorul i s-a adresat în engleză. Am găsit totuşi un discurs în engleză, ţinut de Viorica Dăncilă la deschiderea unei expoziţii, la Bruxelles, în februarie anul trecut. Iată un scurt fragment!

După ieșirea de la consultările cu președintele, jurnaliştii l-au întrebat pe Liviu Dragnea ce limbi străine vorbeşte Viorica Dăncilă. „Franceză și engleză”, a răspuns președintele PSD.

Traducerea părții de discurs din materialul video - Viorica Dăncilă, europarlamentar: Mă bucur că îi avem alături pe reprezentanţii statelor din Golf, pentru că scopul cel mai important al acestei expoziţii e să arate că cetăţenii Uniunii Europene acordă importanţa cuvenită culturii din regiunea Golfului. În plus, cu acest eveniment sperăm să contribuim la consolidarea relaţiei dintre Uniunea Europeană şi statele Golfului. Şi nu vorbim doar de legăturile culturale, ci şi despre relaţiile economice. Cooperarea e cheia prosperităţii. Cultura e un limbaj universal. Speranţa noastră e că, prin această expoziţie, putem contribui la consolidarea dialogului inter-cultural.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri