Polițist, după ce a testat aplicația de localizare a apelurilor de urgență: Tot sistemul s-a blocat

Data actualizării: Data publicării:
Bogdan Bănică, Sindicatul Polițiștilor
Bogdan Bănică FOTO: Facebook/ Bogdan Bănică

 Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, susține că a sistemul s-a blocat atunci când a încercat să testeze aplicația de localizare a apelurilor de urgență. El spune că un superior din IPJ Suceava l-a dat afară din încăperea în care făcea testarea.

Vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România, Bogdan Bănică, spune, într-o postare pe pagina lui de Facebook, că a vrut să vadă dacă aplicația de localizare a apelurilor de urgență funcționează.

„Am vrut să mă conving personal despre cum funcționează (sau nu) acea aplicație de localizare a apelurilor de urgență. Fiind polițist activ și având acces la informațiile clasificate, deci neîncălcând nicio procedură de acces, am fost invitat de către ofițerul de serviciu principal în camera dispecerului IPJ Suceava, pentru a mă documenta profesionist înainte de expunerea unei opinii publice. Firește, l-am rugat pe colegul care era de serviciu să îmi explice cum funcționează renumita, de acum, aplicație de localizare. (…) Am uitat să precizez că în momentul accesării aplicației de către colegul meu, tot sistemul se blocase”, scrie polițistul pe rețeaua de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El mai povestește că un superior din cadrul IPJ Suceava a intrat în încăpere și l-a scos afară: „După doar câteva minute, <cu tot cu ușă>, în încăpere a pătruns șeful Centrului Operațional al IPJ Suceava, cu o falcă la mansardă și una la parter, care nici mai mult nici mai puțin, m-a scos afară din încăpere.”

Bogdan Bănică îl invită pe ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, să facă o vizită la Suceava, unde, crede el, „ar trebui să înceapă verificări la IPJ Suceava”.

„Așa se încearcă, domnule (proaspăt) ministru, înghițirea mizeriei în propriile gușe de către șefii de subunități. De ce? Pentru a arăta că totul este roz, de frica pierderii scaunelor, când de fapt, această instituție pute! A incompetență, a impotență, a corupție! A cadavru...”, mai scrie vicepreședintele Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS.

Editor: Alina Popescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri