Primăria Sectorului 1 a vrut să premieze elevii de nota 10 la Bac. Însă copiii au plecat din țară

Data publicării:
dan tudorache
Foto: Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a organizat, miercuri, o ceremonie pentru premierea elevilor care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat sau la Olimpiadele internaționale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La ceremonia de premiere au participat însă doar părinții celor 5 elevi din București care au luat 10 la Bacalaureat. Copiii au plecat din țară. O imagine surprinsă la festivitatea de premiere arată o sală goală, iar primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, le-a înmânat premiile părinților. 

„Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, va premia miercuri, 14 noiembrie 2018, începând cu ora 11.00, elevii care au obţinut rezultate deosebite la Examenul Naţional de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională (sesiunea iunie-iulie 2018) şi la olimpiadele internaţionale. În cadrul ceremoniei, care va avea loc în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1 din Bd. Banu Manta nr. 9, 22 de elevi vor primi recunoaşterea meritelor şi muncii depuse în cursul anului şcolar.

Astfel, edilul Dan Tudorache îi va premia pe elevii din unităţile de învăţământ din Sectorul 1 care au obţinut nota maximă la Examenul de Bacalaureat, la Evaluarea Naţională, precum şi pe cei care au fost medaliaţi la olimpiadele internaţionale“, anunţa, marţi dimineaţă, Primăria Sectorului 1.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri