Video Descoperire incredibilă la un spital din Gorj. Reactivi și medicamente, depozitate într-o magazie cu mucegai

Data actualizării: Data publicării:
spital gorj

Situație incredibilă în cel mai mare spital din Gorj. Medicamente, reactivi, materiale sanitare, medicamente au fost găsite depozitate într-o magazie plină de mucegai și prin acoperișul căreia plouă. Inspectorii de muncă și cei de la Direcția pentru Sănătate Publică au decis închiderea acestei magazii și amendarea unității medicale. Periculos este și modul în care sunt transportate substanțele periculoase: în portbagajul mașinii.

Descoperirea a fost făcută la una dintre cele trei clădiri în care funcționează Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Inspectorii de muncă și reprezentanții Direcției pentru Sănătate Publică Gorj au fost șocați să descopere că spitalul a depozitat medicamente, reactivi și materiale sanitare într-o magazie total improprie.

Prin acoperiș plouă, pereții sunt cuprinși de mucegai și igrasie, iar la instalația electrică au fost descoperite improvizații.

ITM a dat, în acest caz, o amenda de 22 de mii de lei pentru că depozita substanțe periculoase într-un loc impropriu.

Magazia a fost închisă, iar spitalul obligat să ia măsurile care se cuvin, să fie depozitate toate aceste substanțe și materiale medicale asa cum prevede legea astfel încât sa nu fie pusa în pericol siguranța pacienților.

Deja reprezentanții spitalului au anunțat că au mutat până acum mare parte din aceste materiale.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri