Audieri în cazul falsului ginecolog. Medic: Făcea legături la artere și vene, în sala de operații

Data actualizării: Data publicării:
medic fals

Poliţiştii încep să adune mărturii împotriva femeii care a făcut timp de 10 ani operaţii ginecologice la Spitalul Judeţean Ilfov, nu doar fără Facultatea de Medicină, ci şi fără examenul de bacalaureat. Primul audiat este un medic care a făcut încă de acum trei ani o plângere împotriva suspectei, reclamaţie care trebuia să dea de gândit directorului de spital.

Actualizare 12:20 - Primul medic audiat marți la Secția 9 de Poliție spune că pacinetele Ralucăi Bîrsan nu au fost în siguranță.

„Făcea noduri la artere și vene pentru care trebuie să aibă specialitate la chirurgie. Făcea legături la artere și vene”, a povestit medicul audiat care a făcut o plângere împotriva suspectei de acum trei ani.


Libertatea a relatat săptămâna trecută despre cazul falsului medic care, cu o diplomă grosolan falsificată şi pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără niciun aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejată de conducerea spitalului, dr. Raluca Daniela Bîrsan a lucrat un deceniu cu pacienţii. Bolnavii şi ceilalţi medici o ştiau drept rezidentă, aşa cum se şi prezintă, scrie publicaţia.

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Ilfov a copiat o diplomă reală, ca să o prezinte drept dovadă a pregătirii sale profesionale. Ar fi falsificat actul de absolvire al unui student al Facultăţii de Jurnalism din Sibiu.

Femeia de 30 de ani care a lucrat în ultimul deceniu ca rezidentă în Secţia de Ginecologie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov s-a retras în clasa a IX-a de la Şcoala de Arte şi Meserii unde fusese admisă cu media 1,68, conform verificărilor făcute de Ministerul Educaţiei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri