Fals medic cardiolog, arestat preventiv pentru înșelăciune. Le promitea pacienților tratamente minune în schimbul a mii de lei

Data publicării:
doctor catuse
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din județul Dâmbovița, care se prezenta drept doctor cardiolog, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Falsul medic ar fi încasat mii de lei de la pacienți cărora le promitea tratamente minune. Bărbatul a fost dat pe mâna poliției chiar de una dintre victimele sale, informează Agerpres.

Bărbatul are 36 de ani și este din județul Dâmbovița. Numai în Făgăraș, spun anchetatorii, ar fi înșelat 3 persoane. Uneia dintre ele i-ar fi promis că o va vindeca de anumite afecțiuni locomotorii. Pacientul în cauză, care i-a oferit falsului medic cardiolog 7.000 de lei, a fost și cel care l-a reclamat la poliție.

"Ancheta, pe care poliţiştii au desfăşurat-o în urma primirii unei sesizări, (...) a arătat că (n.r. falsul medic) ar mai fi înşelat anterior alte două persoane cu afecţiuni medicale, cărora le-ar fi promis vindecarea, contra unor sume de bani sau bijuterii pe care le-a şi primit de la acestea", a precizat IPJ Braşov pentru sursa citată.

În baza probelor adunate la dosar, miercuri bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. O zi mai târziu, Judecătoria Făgăraş a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Falsul medic cardiolog este cercetat, în stare de arest, pentru trei infracţiuni de înşelăciune.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri