Soluții minim invazive de tratament pentru boala parodontală avansată

Data publicării:
New Project Articol sustinut de SANADOR

Boala parodontală este o afecțiune stomatologică care, lăsată netratată sau gestionată greșit, are implicații grave, ducând la pierderea dinților și posibile complicații pentru întreg organismul.

Primele semnale de alarmă care ar trebui să ne determine să mergem la un control de specialitate sunt: sângerarea gingiilor, umflarea sau modificarea culorii acestora (de la roz pal la roșu aprins) și respirația urât mirositoare.

Dacă ignorăm simptomele și boala parodontală avansează, este posibil ca atunci când ajungem în cabinetul medicului stomatolog să fie necesar tratamentul chirurgical. Acesta trebuie să curețe și să îndepărteze structurile afectate: os și țesut.

Cu ajutorul tehnologiei laser de ultimă generație, este posibil să fie evitată etapa chirurgicală, iar întreaga procedură poate fi realizată cu ajutorul undei laser, într-o manieră minim invazivă.

Intră în acest articol și află mai multe detalii despre factorii ce duc la declanșarea bolii parodontale și despre avantajele utilizările tehnologiei laser.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri