Scurtcircuit în blocul operator al Institutului de Urologie Cluj. Pacient mutat după ce focul s-a aprins

Data publicării:
salon bloc operator in care un pompier constata stingerea unui incendiu
Focul a fost stins până la sosirea pompierilor. Foto: ISU Cluj

Un scurtcircuit a avut loc la un panou electric din blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj. În momentul în care a izbucnit focul, pacientul care se afla pe masa de operație a fost mutat în alt salon, iar medicii au reușit să stingă panoul aprins până la venirea pompierilor.

Potrivit ISU Cluj, un echipaj de pompieri a fost solicitat la Institutul din Cluj, acolo unde un incendiu ar fi pornit de la scurtcircuit. 

"O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15,30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat, situat în blocul operator al Institutului de Urologie al SCJU, a luat foc. Personalul spitalului a reacţionat prompt, reuşind să stingă panoul led cu mijloace proprii, şi au mutat pacientul care se afla în blocul operator într-un alt salon. Pacientul nu a suferit afecţiuni în urma acestui eveniment", se arată într-un comunicat trimis de ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, "nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienţi sau pentru personalul spitalului", iar "în momentul sosirii pompierilor la locul solicitării, panoul respectiv nu mai ardea şi nici nu mai fumega".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri