Simona Halep, după mesajul lui Mouratoglou: Mulţumesc pentru susţinere. Vom lupta pentru adevăr până la capăt

Data actualizării: Data publicării:
simona halep ingrijorata cu mana la barbie
Simona Halep. Foto: Profimedia Images

Simona Halep i-a mulţumit tehnicianului Patrick Mouratoglou pentru susţinere și spune că va lupta pentru adevăr până la capăt, după ce a fost acuzată de a doua încălcare a regulamentului antidoping, din cauza „neregulilor în paşaportul său biologic”.

„Mulţumesc din suflet Patrick Mouratoglou pentru că mi-ai fost aproape şi un sprijin permanent. Vom lupta pentru adevăr până la capăt", a scris Halep, într-un story pe Instagram, cu trimitere la declaraţia antrenorului francez.

Antrenorul Patrick Mouratoglou şi-a afirmat susţinerea categorică pentru Simona Halep, într-un mesaj lung postat pe Twitter, el precizând că sportiva este victima unei „hărţuiri de neconceput” din partea ITIA şi că este imposibil ca fostul lider WTA să fi făcut vreodată ceva ilegal.

Mouratoglou s-a declarat şocat de felul în care tratează ITIA acest caz şi a cerut Agenţiei Internaţionale de Integritate a Tenisului să încereze hărţuirea. „Simona a spus clar că nu cere niciun tratament special, ci aplicarea regulilor care prevăd că are dreptul de a fi judecată de un tribunal independent. De aceea, cer ITIA să înceteze această hărţuire de neconceput şi să înceteze amânarea constantă a audierii, care ar fi trebuit să aibă loc în februarie şi care acum este programată la sfârşitul lunii mai”, a scrie el, pe Twitter.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri