Sari la conținut

Ajutor pentru poliţistul rănit în misiune de un om de afaceri turc. Starea acestuia este critică

Decizia de transfer de la Spitalul Floreasca va fi luată de medicii care îl îngrijesc şi de specialiştii străini. După o vizită la Spitalul Clinic de Urgenţă unde este internat poliţistul aflat în comă indusă de aproape trei săptămâni, ministrul de Interne anunţă că este gata să îl ajute pe agentul rănit în misiune. Costurile de spitalizare din Israel pot varia între o mie şi patru mii de dolari pe zi.

Ministerul de Interne e pregătit ca în cazul în care familia, medicii, hotărăsc să fie tratat în străinătate, are pregătit atât avionul, cât si toate fondurile necesare, fiindcă aşa este normal, un coleg care şi-a făcut datoria”, a declarat Gabriel Oprea, ministrul de Interne. Problema principală rămâne starea de sănătate a poliţistului internat cu multiple traumatisme craniene şi toracice.

Colegul nostru e în risc încă, starea lui e critică, decizia de transfer se va lua în echipă”, a declarat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Reacţiile celor doi vin după declaraţia de presă a soţiei poliţistului, care a făcut un apel public pentru strângerea banilor necesari unui eventual transfer la o clinică din Israel.

Agentul, unul dintre cei mai buni de la Poliţia Rutieră, a fost accidentat în misiune, când a încercat să îl oprească pentru un control pe omul de afaceri turc Abdullah Atas. Ulterior s-a aflat că şoferul avea alcoolemie de 1,65 şi conducea cu 180-200 de kilometri pe oră. Omul de afaceri este anchetat acum şi pentru rănirea poliţistului.

Citiți și:

Poliţistul lovit de milionarul turc anchetase sute de dosare penale pentru alcool la volan
Cine este omul de afaceri care l-a accidentat grav pe polițistul de la Rutieră