Alba Iulia și alte 3 orașe din județ au depășit rata de 8 cazuri la mia de locuitori. Raed Arafat, așteptat să anunțe restricții

Data actualizării: Data publicării:
alba iulia cetate
Alba Iulia și alte cinci localități din județ rămân în carantină. FOTO: Agerpres

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, participă, la ora publicării acestei știri, la o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alba, unde se vor decide măsuri cu privire la orașele Alba Iulia, Blaj, Cugir, Sebeș, care au o incidență de peste 8 cazuri noi în ultimele 2 săptămâni la mia de locuitori, potrivit alba24.ro.

Cea mai mare incidență a cazurilor noi din județ este la Blaj – 9,96 (anterior 9,82), urmat de Alba Iulia – 9,92 (anterior 9,51), Cugir cu 8,78 (anterior 8,70), Sebeș – 8,26 (anterior 7,81).

Ședința a început la ora 16.00, la Institutia Prefectului Judetului Alba, unde vor fi prezenți reprezentanții tuturor instituțiilor implicate în combaterea pandemiei de COVID 19.

Anterior, secretarul de stat în MAI s-a deplasat la Sibiu, unde a anunțat carantinarea, de luni, a municipiului Sibiu, împreună cu Șelimbăr și cartierul Arhitecților. De asemenea, în carantină intră Tălmaciu și Cisnădie. Măsura se aplică timp de două săptămâni.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri