Americanii de la Cincu petrec Ziua Independenţei în stil românesc

Data publicării:
militari americani mancand

Cei cinci militari fac parte din Garda Naţională a statului Alabama şi sunt cazaţi la un hotel de cinci stele, în staţiunea Mamaia. „Am mers cu telegondola, deasupra plajei. Am admirat priveliştea minunată, marea. A fost interesant”, a spus Steven Shotts, din Garda Naţională Alabama.

Militarii vor petrece Ziua Independenţei Americii, 4 Iulie, departe de casă, de cei dragi. Dacă nu vor putea sărbători în stil american, sunt dispuşi... să se adapteze. „Nu ştiu dacă vom avea hamburgeri şi hot-dog, aşa cum petrecem de obicei în America sau dacă vom avea mici şi cârnaţi. Nu ştiu...”, a spus William Spurlock.

Săptămâna viitoare, militarii vor ajunge la Cincu, acolo unde vor începe lucrările de modernizare a poligonului. „Vom colabora cu militarii români. Vom fi aici pe toată perioada verii. Suntem foarte bucuroşi că avem această posibilitate”, a spus James Hill.

În total, 500 de ingineri se vor roti în cinci serii pentru ca, până în septembrie, totul să fie gata. Ulterior, vor începe lucrări de modernizare la Babadag şi Smârdan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri