Anchetă în cazul unui culturist de 8 ani. Părinţii riscă să fie decăzuţi din drepturi

Data publicării:
3001 20copil 20culturist-46585

Povestea micului Hercule a făcut înconjurul lumii, după ce tatăl lui a postat pe internet mai multe videoclipuri în care copilul face diverse demonstraţii. Întorşi de curând din Italia, părinţii au postat pe internet un filmuleţ în care cer bani în numele băiatului.

„Îi rog pe cei care pot şi vor să mă ajute cu bani. Puteţi să trimiteţi donaţiile pe adresa mea de email. Am nevoie de ajutor pentru creşterea copiilor”, este mesajul pe care tatăl copilului l-a transmis într-o engleză aproximativă.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Olt s-au autosesizat şi vor să vadă dacă părinţii au încercat să profite de anumite foloase materiale de pe urma copilului lor.

Băieţelul are acum opt ani. Tatăl său susţine că apelul a fost făcut pentru străinii care l-ar putea ajuta cu bani, nu pentru români şi nu înţelege cum a fost luat în vizor de inspectorii de la Protecţia Copilului. În plus, bărbatul spune că nu a primit nici un ban ca urmare a apelului său.

La cinci ani, „micul Hercule” a intrat în Cartea Recordurilor

Copilul nu împlinise doi ani când a ajuns prima dată într-o sală de forţă. A fost momentul care avea să-i schimbe radical viaţa, pentru că tatăl său tocmai luase decizia să-l transforme în cel mai tânăr culturist din lume.

Copilul s-a supus antrenamentelor dure, iar în 2009, la cinci ani, a intrat în Cartea Recordurilor chiar cu titlul dorit de tatăl său, datorită unui exerciţiu fizic foarte greu de executat: a mers repede în mâini pe o distanţă de 10 metri. El a fost botezat de presa internaţională "micul Hercule".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri