Cât mai dau românii pentru grătarul la iarbă verde de 1 Mai

Data publicării:
PICNIC -Mediafax Foto-Remus Suciu

Din coş nu trebuie să lipsescă mititeii. Pentru cei comozi marile magazine au pregătit cotlet de porc gata marinat pentru a fi pus pe grătar, dar şi pulpe gata pregătite pentru a prăjite. Costă între 11 şi 15 lei, în funcţie de cantitate.

Pentru ieşirea la iarbă verde mai trebuie cumpărate suc, apă minerală, apă plată, cartofi, pâine, şi, bineînţeles, berea.

Cei care optează pentru un concediu prelungit departe de casă vor scoate din buzunar mai mulți bani.

Petrecerile românilor umflă buzunarele comercianţilor. Vânzările de carne s-au dublat faţă de o perioadă obişnuită.

„Cel mai mult în perioada aceasta, pe lângă produsele de post care sunt specifice Săptămânii Mari, sunt căutate şi produsele din carne pentru grătar. Vremea a fost una favorabilă şi atunci toată lumea caută produse pentru a ieşi la iarbă verde”, spune Andreea Pastramagiu, reprezentantul unui hypermarket din Oradea.

Marile magazine au oferte speciale de 1 Mai. Şase doze de bere costă 10 lei, iar cotletul de porc ori pulpele de pui gata pregătite pentru grătar costă între 10 şi 17 lei caserola.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri