Jaf la o bancă din Capitală

Data publicării:
jaf


Actualizare 15.45. Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că jaful a fost anunțat în jurul orei 14.00.

„Eram sesizați că la o sucursală din sectorul 4, un individ cu glugă și cu fața acoperită ar fi amenințat verbal funcționară și ar fi reușit să sustraga 5.000 de lei. De urgență s-au deplasat polițiștii de la secția 14. Se fac verificări pentru identificarea și prinderea autorului”, a declarat Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

La fața locului a fost adus și un câine special antrenat pentru astfel de operațiuni.

„Colegii de la Secția 14 și Investigații Criminale vizionează imaginile de pe camere și am instituit filtre pentru a prinde autorul”, a subliniat purtătorul de cuvânt.

„Când au ajuns polițiștii, funcționara era în șoc și se discută cu ea pentru a se afla cu ce obiect a amenințat-o”, a adăugat Emilia Mihai.

Incidentul a avut loc în urmă cu puțin timp în zona bulevardului Șerban Vodă din Capitală. Din informațiile strânse de polițiști, un bărbat care și-a acoperit fața cu un fular a intrat în unitatea bancară și a amenințat-o pe casieră. Acesta a fugit cu suma de 5.000. În bancă nu se afla niciun client. 

În acest moment, toți martorii sunt audiați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri