Minor bătut și umilit. Bunica unui agresor: „S-a jucat”

Data actualizării: Data publicării:
baba

Imagini cutremurătoare, la Paşcani, unde un băiat de 15 ani a fost bătut şi umilit de doi adolescenţi de 17 ani. Scena a fost filmată cu telefonul mobil de un alt tânăr, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele agresorilor, pentru lovire. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

- Te pui în genunchi acum! Aşa, zi! Cu mâna aşa!

- Te rog frumos să mă ierţi!

În imaginile suprinse de un martor cu telefonul mobil se vede cum minorul de 15 ani este umilit şi lovit cu palmele şi picioarele de doi adolescenţi de 17 ani. Scena a avut loc în Paşcani la începutul acestei săptămâni. Agresorii l-ar fi bătut pe minor pentru că acesta ar fi jignit o fată. Părinţii adolescentului lovit au aflat de scandal abia după patru zile, atunci când au văzut filmuleţul postat de agresori pe Facebook.

„În urma vizualizării imaginilor, mama minorului a dorit să depună sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Rudele agresorilor nu văd nimic rău în scandalul dintre minori.

„S-a jucat cu copiii şi atâta tot! (Reporter: Dar aia e joacă?) Nu știu, doamnă, dar i-am trimis eu? (Reporter: Dar ați văzut imaginile?) Nu mă interesează să văd”, a spus bunica unuia dintre agresori.

Imaginile au ajuns şi pe mâna poliţiştilor din Paşcani, care i-au adus la audieri atât pe cei doi bătăuşi cât şi pe cel care a filmat bătaia.

„Imediat după autosesizare am și demarat activitățile de verificare, iar într-un timp relativ scurt, adică o oră de la data sesizării, am reușit identificarea tuturor persoanelor implicate în acest incident”, a declarat comisar șef de poliție Tiberiu Dogaru, șeful Poliției Pașcani.

După cinci ore de audieri, cei trei tineri au fost lăsaţi să plece acasă. Pe numele lor este, însă, deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri