O fată de 12 ani s-a spânzurat într-un apartament din Cisnădie. Ea a fost găsită de fratele ei de 9 ani

Data publicării:
Ambulanță SMURD
Ambulanta SMURD. Imagine ilustrativă. Foto: DSU

O fată de 12 ani a fost găsită joi seara spânzurată într-un apartament din oraşul Cisnădie. Medicii de la Ambulanţa Sibiu nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Fata a fost găsită de fratele ei mai mic, care l-a sunat pe tatăl lor pentru a cere ajutor.

Fata s-a spânzurat joi seara, în apartamentul în care locuia în oraşul Cisnădie, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, Elena Welter. Fata a fost găsită inconştientă de fratele ei, în vârstă de 9 ani, care imediat şi-a sunat tatăl.

„În această seară, în jurul orei 19.40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie. Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a declarat Elena Welter, potrivit Agerpres.

Ambulanța a fost chemată, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj tip B la o solicitare în Cisnădie, unde din primele informaţii o fetiţă de 13 ani ar fi fost găsită spânzurată. La sosirea echipajului, a fost găsită într-adevăr fata decedată”, au precizat reprezentanţii Ambulanţei.

Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili motivele care au dus la moartea fetei.

„Din păcate, la faţa locului, medicii şi poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, echipajul medical pronunţând decesul fetiţei. În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie, s-a declanşat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul fetei”, a spus reprezentanta IPJ.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri