(P) Nou la LINK Academy: Program de un an de zile - Python Development

Data actualizării: Data publicării:
LA

LINK Academy are vești importante pentru toți cei care vor să devină programatori de succes.

Datorită creșterii cererii de programatori Python de calitate pe piața IT și a dorinței celor interesați de această ocupație să dobândească toate abilitățile necesare într-un singur loc, această instituție educațională internațională a inițiat un program educațional nou de un an de zile – Python Development.

Cursurile de la acest program se vor desfășura în clasele LINK Academy dotate cu cel mai modern echipament. Pregătirea durează în total 252 de ore și include numeroase servicii gratuite, cursuri de limbă engleză și germană, precum și posibilitatea de a dobândi certificate recunoscute pe plan internațional.

LINK Academy ne-a informat că datorită nivelului ridicat de capacități tehnice și nevoii de spațiu necesare pentru desfășurarea cursului de programare Python, numărul de locuri este strict limitat și toți cei interesați trebuie să se înscrie din timp.

Tehnologie rentabilă folosită de cele mai mari companii și organizații

Python este momentan cel mai popular limbaj de programare conform indicelui celei mai mari asociații de experți IT – IEEE Computer Society. Popularitatea sa este confirmată și de poziția cea mai înaltă în sondajele TIOBE Index și Stack Overflow, de numărul imens de proiecte GitHub care îl folosesc, precum și de faptul că, deja de câțiva ani, acesta este limbajul de programare pe care dezvoltatorii vor să-l învețe cel mai mult.

Calitatea limbajului de programare Python este dovedită de faptul că îl folosesc câteva dintre cele mai mari organizații și companii din lume. Printre acestea se numără: Google, Facebook, Wikipedia, NASA, CERN, Amazon, Spotify, Mozilla, Dropbox.

La noi cererea de acești experți este tot mai mare, așadar și salariile programatorilor Python sunt printre cele mai mari din regiune – de la 900€ pentru juniori până la peste 2600€, cât câștigă lunar seniorii (salariile în străinătate sunt mult mai mari).

Ușor de învățat și foarte distractiv de utilizat

Numele acestui limbaj provine de la serialul britanic de comedie „Monty Python’s Flying Circus”. Guido van Rossum, cel care a început dezvoltarea acestei tehnologii, a dorit să sublinieze principalul obiectiv pe care l-a urmărit prin crearea unui limbaj nou – programarea să fie la fel de distractivă ca acest serial.

Python se învață ușor. Sintaxa sa este proiectată astfel încât să fie lizibilă și simplă și să semene mult cu limba engleză obișnuită. Numărul de funcții este mic, așadar crearea primelor programe necesită foarte puțin efort. De aceea, nici nu este de mirare că Python se numără printre cele mai populare limbaje de programare de început care se învață în școli și universități, adesea fiind învățat și de programatorii care vor să mai învețe un al doilea sau al treilea limbaj de programare.

Pregătire completă pentru a vă găsi un job în mai puțin de un de zile

Școlarizarea la LINK Academy vă oferă cele mai noi cunoștințe pentru un nou job și, în același timp, vă pregătește în totalitate pentru a ieși pe piață.

Cursanții vor avea șansa de a învăța după un plan și o programă foarte moderne și de a se pregăti pentru joburi foarte bine plătite în domenii ca web și API development, data science, automatizarea sistemului, machine learning, robotică, inteligență artificială, crearea jocurilor etc.

În calitate de cursant LINK Academy, primiți gratuit și cursuri facultative de limbă engleză și germană pe toată durata pregătirii și multe alte servicii educaționale care vă oferă posibilitatea de a câștiga experiență.

În plus, Centrul pentru dezvoltarea carierei LINK Academy, ale cărui servicii sunt gratuite, vă va ajuta să luați legătura cu cei mai buni angajatori și să luați cele mai profitabile decizii.

Înscrieți-vă la timp – numărul de locuri este limitat

Cursurile de la noul program Python Development se pot urmări tradițional în sălile de clase dotate cu echipament modern la sediul LINK Academy din București. Școlarizarea în cele mai moderne condiții limitează numărul de locuri disponibile la acest departament.

De aceea nu pierdeți timpul, înscrieți-vă cât mai repede și deveniți un programator care nu așteaptă după un job foarte bine plătit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri