Soția și copiii lui Dincă au ieșit din sediul DIICOT după 9 ore de audieri. Au plecat cu mașina instituției, scoși pe ușa din dos

Data publicării:
familia lui dinca

Familia lui Gheorghe Dincă a părăsit sediul DIICOT după nouă ore de audieri. Cei patru, soția, cei doi băieți și fata au plecat cu un Logan al DIICOT pentru a se evita probabil un incident asemănător cu cel care a avut loc la sosirea acestora la DIICOT.

Prima dată, cu mașina DIICOT au plecat băieții și soția lui Dincă. După cinci minute, mașina s-a întors goală și a luat-o și pe fiica criminalului.

Familia lui Dincă a stat de vorbă cu procurorii nouă ore. Anchetatorii au vrut să afle cum era acesta, ce a făcut în Italia, cu ce s-a ocupat și dacă au existat între ei anumite conflicte.

Soția lui Gheorghe Dincă se declară șocată de acuzațiile care i se aduc soțului ei. Ea a spus că între ei au mai existat conflicte însă nu l-a crezut niciodată în stare să omoare pe cineva.

În spațiul public a existat o controversă cu privire la momentul în care femeia s-a întors din Italia. Ea a revenit la Caracal la finalul lunii aprilie - undeva după 20 aprilie -, și a locuit în casă cu Gheorghe Dincă.

În aprilie, pe 14 mai exact, Gheorghe Dincă a declarat că a răpit-o pe Luiza Melencu și, conform spuselor sale, ar fi ucis-o în aceeași zi.

Avocatul familiei Melencu a declarat că dorește ca soția lui Dincă să fie audiată în calitate de suspect. O bănuia că minte și că este imposibil ca femeia, care a locuit la Caracal după episodul cu Luiza, să nu fi știut ceva din ce s-a întâmplat.

Însă soția lui Dincă a declarat procurorilor că nu i s-a părut nimic suspect în casă. A și recunoscut că în acea locuință era haos, multe lucruri aruncate unele peste altele, și că nu i-a atras atenția nimic deosebit.

În continuare, soția lui Dincă, cei doi fii și fiica acestora au calitatea de martori. Nu li s-a schimbat calitatea, pentru că procurorii nu au deocamdată vreo bănuială că ei ar fi știut ceva din ceea ce ar fi făcut criminalul.

Procurorii spun că oamenii au colaborat cu anchetatorii și au povestit întreaga viață alături de Dincă și ce a făcut acesta în Italia.

Anchetatorii, pentru a completa tabloul din jurul lui Gheorghe Dincă, au cerut autorităților din Italia mai multe informații, tocmai pentru a vedea dacă el a făcut vreo ilegalitate acolo, dacă s-a ocupat cu ceva în afara legii. Toate răspunsurile care au venit de la autoritățile din Italia sunt negative. El nu este în baza de date a poliției ca făcând parte din vreo rețea, sau ca fiind autorul altei infracțiuni.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri