Galerie Foto Străzile din Suceava, decontaminate de militari de la batalionul de intervenție la dezastre

Data publicării:
Militarii decontamineaza strazile orasului
Foto: Facebook / MApN

Militarii Batalionului 202 Apărare CBRN (Intervenție la dezastre) “General Gheorghe Teleman” au început decontaminarea străzilor din Suceava, oraș aflat în carantină. După ce armata a preluat conducerea spitalului de urgență din localitate, militarii vor decontamina și unitatea spitalicească.

Ministerul Apărării naționale a publicat fotografii de la intervenția pe străzile din Suceava. Militari îmbrăcați în costume speciale de protecție „spală” străzile orașului cu soluție specială pentru decontaminat, urmând să facă același lucru și la spitalul de urgență.

 „Vom decontamina spitalul de la Suceava, terenul din jurul lui și căile rutiere, cu ajutorul tehnicii din dotare și vom monta un echipament de decontaminare a personalului la intrarea în tură și la ieșire. Vom continua apoi cu decontaminarea și dezinfectarea căilor rutiere din municipiul Suceava”, se anunță pe pagina de Facebook a MApN.

Toate spitalele din subordinea MApN produc biocide pentru uzul unităților militare din zona lor de responsabilitate, iar medici militari epidemiologi oferă sprijin specialiștilor de la Direcțiile de Sănătate Publică.

Editor: B.P.

Foto: Facebook / MApN
Foto: Facebook / MApN

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri