Tânăra de 17 ani din Prahova, dată dispărută, a fost găsită

Data actualizării: Data publicării:
tanara-disparuta-prahova

Tânăra în vârstă de 17 ani din localitatea Gherghița, județul Prahova, dată dispărută marți seara, a fost găsită, miercuri, în Ploiești. Aceasta ar fi spus că și-a petrecut noaptea la o prietenă.

Potrivit IPJ Prahova, tânăra a fost găsită miercuri și nu pare să fi fost victima vreunei agresiuni.

„În urmă cu puțin timp, minora a fost depistată pe raza municipiului Ploiești. Se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că tânăra i-a răspuns mamei sale la telefon, căreia i-a spus unde se află și că și-a petrecut noaptea la o prietenă.

Fata a fost abandonată la naștere și de atunci este crescută de o familie din Gherghița.


Dispariția fetei a fost semnalată marți seara. Polițiștii din Pucheni au fost sesizați că Ioana Gabriela Chirilă, de 17 ani, din comuna Gherghița, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

„Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeași zi, în jurul orei 10.30, către liceul din municipiul Ploiești, unde este elevă. Ultima conversație purtată cu familia ar fi fost în jurul orei 17.30, când minora a afirmat că se afla în stația de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă”, a transmis IPJ Prahova, potrivit Mediafax.

La momentul dispariției, tânăra avea o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă și pantofi sport negri.

Fata are 1,70 metri înălțime, o greutate de 55 de kilograme, constituție atletica, păr saten, lung, drept și ochi căprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri